Promoții aflate în curs

Aici veți putea afla mai multe informații despre promoțiile aflate în curs.

Acestea se schimbă periodic; vă invităm să verificați această pagină pentru a fi la curent cu avantajele care vă așteaptă la Soundservice.

Sonic Captivate 20 miniRITE T R cu încărcător inclus

Până la 16 octombrie 2021

Încărcător de acumulatori inclus la achiziția unui aparat auditiv Sonic Captivate miniRITE T R

Descoperiți tehnologia de încărcare fără contact a acumulatorului aparatului auditiv! Prin bobina de inducție inclusă în aparatul auditiv reîncărcabil Captivate miniRITE T R de la Sonic încărcarea acumulatorului se face rapid, fără contact electric între încărcător și aparatul auditiv.

Un timp mai scurt de încărcare înseamnă mai mult timp de ascultare și conversații clare și captivante. Vă invităm în cabinetele Soundservice să discutați cu Acusticienii noștri despre cât de repede se încarcă acumulatorul aparatului auditiv Captivate miniRITE T R și despre ce beneficii vă oferă familia Captivate de la Sonic. Tot atunci puteți proba gratuit și fără obligații un Captivate. Aflați mai multe detalii despre aparat aici.

Sonic Enchant 100 BTE 105, redus 1500 de lei

Până la 30 septembrie 2021

Cu fiecare aparat auditiv din familia de aparate auditive Sonic ENCHANT, descoperim în orice clipă toate acele sunete care ne fac lumea mai frumoasă.

Unii dintre noi văd în ENCHANT 100 BTE 105 un aparat auditiv revoluționar, alții compară inovațiile lui tehnologice cu intuiția unui “al șaselea simț”, iar alții l-au numit mai simplu, ÎNCÂNTARE!

Dar, oricum l-am considera noi, cu toții suntem de acord că este mai mult decât un aparat auditiv al viitorului. ENCHANT 100 BTE 105 înseamnă plăcerea de a asculta sunetele lumii care ne înconjoară, este acel “unicat” ce ne oferă bucuria de a-i auzi pe cei dragi în fiecare clipă, dar și felul în care ascultăm în mod firesc tot ceea ce este important.

ENCHANT 100 BTE 105 este doar unul din aparatele auditive inteligente de la Sonic, iar sunetul său este o desfătare a auzului.

Știm că aparatul auditiv Sonic ENCHANT 100 BTE 105 înseamnă cu adevărat următorul pas în îmbunătățirea auzului. Vă așteptăm în cabinetele Soundservice unde ENCHANT 100 BTE 105 și audiologii noștri sunt ÎNCÂNTAȚI să vă arate cu grijă, pasiune și răbdare cum auzul redevine ceea ce poate să fie: bucuria că fiecare sunet se aude mai bine.

Transport gratuit pentru accesorii comandate online

La orice comandă de peste 200 de lei

Profită acum de promoțiile Soundservice!